O elevă, de 16 ani, a fost accidentată astăzi, 10 martie, pe la ora 14, în timp ce traversa pe marcajul pietonal din centrul municipiului Piatra-Neamț, dinspre hotel spre complexul Unic. Similar cu incidentul în care a fost rănit ieri un alt elev, pe strada Orhei, de cealaltă parte a Unicului .

De această dată, la volanul mașinii a fost o femeie, de 55 de ani, din Piatra-Neamț. Poliţiştii rutieri care au ajuns la locul accidentului au stabilit că femeia nu consumase alcool. Ea are dosar penal și este cercetată pentru vătămare corporală din culpă.

Fata rănită, având mai multe contuzii, a fost preluată de paramedicii SMURD Terapie Intensivă Mobilă şi transportată la UPU Piatra-Neamţ pentru investigații medicale și tratament.

S-ar părea că trecerile pentru pietoni nu mai prezintă siguranţă, cel puţin în Piatra-Neamţ. Cei mai expuşi sunt adolescenţii şi bătrânii, care continuă să devină victime ale unor accidente rutiere în locuri unde şoferii ar trebui să circule prudent și să acorde prioritate pietonilor. 

A.C.

 

Articolul precedentÎnscrierea în clasa pregătitoare – spre sfârșitul lunii martie
Articolul următorPiatra-Neamț: Paradoxul scumpirilor, dilema taximetriştilor