***** ACTUALIZARE: Polițiștii au stabilit că șoferul care a provocat accidentul este un bărbat de 68 de ani, din Constanța, care conducea un autoturism pe DJ 207B. Când a ajuns la intersecția cu DN 2 (E85), nu a acordat prioritate unui autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din Gherăești.

Bărbatul rănit are 61 de ani, este din Iași și era pasager în mașina condusă de bărbatul din Constanța. Ambii șoferi au fost testați și nu se aflau sub influența alcoolului. Polițiștii au deschis un dosar penal în cauză, pentru vătămare corporală din culpă.

*********** ȘTIRE INIȚIALĂ

Două autoturisme s-au ciocnit violent astăzi, 15 aprilie, pe E85, în comuna Săbăoani, iar o persoană este rănită grav.  Șoferul unui autoturism, care circula pe drumul care duce spre Săbăoani, a ieșit în drumul european, fără să acorde prioritate unei mașini care venea dinspre Suceava. În urma impactului, a fost rănit un pasager din autoturismul condus de bărbatul care n-a acordat prioritate. Se pare că bărbatul a suferit mai multe fracturi și traumatisme. Vom reveni cu detalii. (C.M.)