accident mortalUn bărbat de 46 de ani din Sagna a fost accidentat mortal, în seara de 15 octombrie, în timp ce se afla întins pe carosabil, pe Drumul Judeţean 207 A din localitate. Apelul la 112 a fost făcut la ora 21.40, iar echipajul de ambulanţă care s-a deplasat la locul accidentului a constatat că omul avea un traumatism cranian forte şi nu se mai putea face nimic pentru el. Mai mult, este posibil să fi murit de cel puţin o oră şi să fi fost găsit mai târziu de cineva care a trecut prin zonă. Cât despre şofer, acesta a fugit de la locul accidentului şi este căutat de poliţie.

Din primele cercetări a rezultat că accidentul este posibil să se fi produs între orele 20.30-21.30, iar autovehicului implicat să fie o autoutilitară, care se deplasa în direcţia Bâra-Roman”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

În condiţiile în care pietonul era culcat pe şosea, iar maşina care l-a călcat a trecut, pur şi simplu, peste el, este puţin probabil ca autovehiculul să aibă urme vizibile de avarie. Dacă va fi găsit, şoferul va fi cercetat pentru ucidere din culpă şi părărsirea locului accidentului. (C. MIRCEA)

1 COMENTARIU

Comments are closed.