Actualizare: Femeia se afla pe șosea în momentul când a fost călcată de autoturism, potrivit IPJ Iași. Avea în jur de 60 de ani și deocamdată nu a fost identificată. Șoferul se deplasa dinspre Târgu Frumos spre Roman. „În urma cercetărilor, s-a stabilit că în timp ce un șofer, de 29 de ani, din Iași, conducea autoturismul, la ieșirea din localitatea Mircești ar fi accidentat mortal o femeie care se afla pe banda a doua, pe același sens de mers. Conducătorul auto a fost testat, rezultatul etilotestului fiind zero”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Iași.  A fost deschisă o anchetă pentru ucidere din culpă.

****Știre inițială****

În această dimineață, 13 ianuarie, aproape de ora 6, s-a produs un accident mortal în zona Castelului de Apă, la Roman, la ieșirea din județul Neamț. La 112 s-a anunțat că o femeie a fost călcată de un autoturism și a rămas sub roți.

La intervenție au fost trimiși un echipaj de ambulanță și pompierii de descarcerare de la Roman. „Pompierii, cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare, au extras de sub autoturism o femeie, fără semne vitale”, a precizat lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț.

Poliția Iași a preluat cazul și face cercetări pentru a stabili cine este victima și în ce condiții s-a produs accidentul.

C.I.

Articolul precedentO bătrână a ars în casă
Articolul următorAsociația Drumurile Bistriței anunță deschiderea apelului de selecție a proiectelor pentru măsura M3/6A – Diversificarea economiei teritoriului GAL prin investiții în activități economice neagricole