0:00

Actualizare: Cei doi copii implicați în accident au vârste de 3, respectiv 6 ani, informează ziare.com. Aceștia se întorceau cu tatăl lor de la medicul de familie. În momentul impactului copiul de 3 ani, care a decedat în scurt timp, era în brațele tatălui. Bărbatul de 39 de ani și celălalt fiu sunt internați la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași.

Știre actualizată. Accident mortal la Lețcani, traficul e blocat pe ambele sensuri, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Știre inițială: Un accident de circulație în care un minor a decedat iar altul este grav rănit a avut loc astăzi, 19 aprilie, în jurul orei 10:30 în localitatea Lețcani, din județul iași. Din primele date, se pare că cei doi copii au fost acroșați de un TIR în timp ce traversau strada pe margajul pietonal, fiind însoțiți de tatăl lor, conform anunțului de la Infotrafic. Unul dintre copii nu a mai putut fi salvat, iar celălalt a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Circulația este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate. Centrul Infotrafic estimează reluarea circulației în jurul orei 11:45 – 12:00.

(G.S.)

FOTO: ISU Iași

Articolul precedentAccident în crucea nopții
Articolul următorMara Calista, deputat PNL: „Am votat pentru modificarea legii privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.