Accident mortal la Ghigoieşti: o maşină a zdrobit un căruţaş.Trafic blocat pe ambele sensuri, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Un accident grav a avut loc în această seară (4 octombrie) în localitatea Ghigoieşti, din comuna Ştefan cel Mare, unde un autoturism a intrat, în plin, într-o căruţă. Bărbatul din atelaj, în vârsă de 64 de ani, din localitate, a fost zdrobit, practic, în impact şi a rămas sub căruţă, de unde l-au scos pompierii de la descarcerare. Era în stop cardio-respirator, iar personalul de pe ambulanţă a început manevrele de resuscitare.

Autoturismul care l-a lovit, condus de un bărbat de 57 de ani, din Piatra Neamţ şi-a continuat deplasarea încă 100 de metri. Șoferul a declarat că a fost orbit de soare şi n-a văzut căruţa. Un alt bărbat, în vârstă de 64 de ani, din Săvineşti, aflat la volanul altei maşini, a rămas fără vizibilitate din cauza prafului, a încercat să evite primul autoturism și a lovit și el căruța. Polițiștii l-au testat și au constatat că avea o concentrație de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ultima oră: la 18.40 manevrele de resuscitare continuau, dar medicii nu erau prea optimiști, având în vedere că bărbatul a pierdut foarte mult sânge. Din păcate, la ora 18.45 a fost declarat decesul.

(C.M.)

Articolul precedentUn an la ”răcoare” pentru că și-a tăiat fratele cu toporul
Articolul următorAl doilea accident mortal în 2 ore: o autoutilitară a căzut în Pângărăcior
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.