0:00

Actualizare. Accident la Războieni: un adolescent și-a pierdut viața, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare. Autoturismul în care erau trei tineri a părăsit partea carosabilă, s-a izbit de un copac și s-a răsturnat pe cupolă. Adolescentul de 17 ani a fost prins sub mașină și a fost nevoie de ajutorul pompierilor pentru descarcerare, dar din păcate nu a putut fi salvat. Până la sosirea forțelor de intervenție alți doi tineri de 19 și 22 de ani s-au autoevacuat. „Aceștia au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD, ulterior unul dintre ei fiind transportat la UPU Piatra Neamț”, conform ISU Neamț.

Actualizare. Accident la Războieni: un adolescent și-a pierdut viața, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDouă femei de 47 și 49 de ani au suferit atacuri de panică și au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la cea mai apropiată unitate spitalicească. Rămâne ca ancheta polițiștilor să stabilească cu exactitate cine era la volan, precum și împrejurările în care a avut loc tragedia. FOTO ISU Neamț

Un eveniment rutier grave soldat cu decesul unei persoane a avut loc în urmă cu puțin timp în urmă, pe drumul județean 155P, în localitatea Războieni. Din primele date se pare că ar fi fost implicat un singur autoturism care, în condiții încă necunoscute, s-ar fi răsturnat.

Inspectoratul Județean de Poliție Neamț anunță că în mașină erau trei persoane și că în urma impactului violent un adolescent în vârstă de 17 ani a fost declarat decedat.

Vom reveni cu amănunte.

(G.S.)

 

Articolul precedentTestări gratuite pentru prevenirea cancerului
Articolul următorStart în noul an școlar 2023-2024
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.