0:00

Un accident de circulație spectaculos a avut loc marți, 7 februarie, în zona “La caiace“ din Piatra Neamț. S-a întâmplat după lăsarea întunericului, în jurul orei 19:30, când un șofer drogat a ajuns cu mașina în lac.

Accident “La caiace“: un șofer drogat a ajuns cu mașina în lac, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Accident “La caiace“: un șofer drogat a ajuns cu mașina în lac, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDin primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că, în timp ce un conducător auto de 20 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe strada Bâtca Doamnei, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând parțial cu autoturismul în albia lacului.

În urma impactului au fost doar pagube materiale, atât șoferul cât și doi pasageri aflați în autoturism autoevacuându-se. “Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Canabis“, a anunțat Poliția Neamț.

Cercetările continuă într-un dosar penal cu acuze de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe. Foto: Poliția Neamț

(G. S)

Articolul precedentCod galben de ger în regiunea Nord Est
Articolul următorSindicatul reacționează la posibila întârziere a plății salariilor în învățământ
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.