0:00

O pietreancă de 71 de ani a suferit leziuni severe și a ajuns pe patul de spital, după ce un șofer neatent a ignorat trecerea pentru pietoni. S-a întâmplat pe 1 august, pe strada Dimitrie Leonida din reședința de județ. Apelul pentru ajutor a fost înregistrat în dispecerat în jurul orei 19:40, primii intervenind salvatorii de la Ambulanța Neamț și polițiștii rutieri.

Accident grav pe trecerea pentru pietoni, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că în timp ce un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Alexandru cel Bun, ar fi condus o autoutilitară din direcția Bacău spre Bicaz, ar fi surprins și accidentat o femeie de 71 de ani, din Piatra Neamț, ce se afla angajată în traversarea străzii pe marcaj pietonal, rezultând rănirea acesteia”, anunță Poliția Neamț.

Accident grav pe trecerea pentru pietoni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn urma impactului violent femeia a suferit leziuni severe, iar medicii au diagnosticat-o cu politraumatisme între care traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoștinței, plăgi la nivelul capului, dar și fractura brațului drept și fractură de femur, conform Ambulanței Neamț. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal cu acuze de vătămare corporală din culpă. (G.S.)

Articolul precedentSUPERLIGA Poli Iaşi a câştigat pe terenul campioanei; FC Botoşani a făcut egal la Rapid
Articolul următor2200 de candidați înscriși la admitere la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.