0:00

Accident grav! Mai mulți răniți și o persoană rămasă încarcerată, 4 mașini implicate, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: În accident sunt 4 mașini implicate și cel puțin două victime rănite grav. Traficul este blocat pe ambele sensuri ale drumului național 15D, la Gâdinți, în zona intersecției cu DJ 207D spre Sagna, potrivit IPJ Neamț. (sursa foto gazeta roman)

Traficul a fost reluat total în jurul orei 11.30.

Actualizare: Un șofer, în vârstă de 32 de ani, a fost scos din mașină de pompierii de descarcerare de la Detașamentul din Roman. Paramedicii SMURD l-au transportat la CPU Roman. Șase persoane au fost rănite, între care un copil de 8 ani, aceștia fiind duși cu ambulanțalele la CPU Roman, potrivit ISU Neamț.

Accident grav! Mai mulți răniți și o persoană rămasă încarcerată, 4 mașini implicate, ZCH NEWS - sursa ta de informații Accident grav! Mai mulți răniți și o persoană rămasă încarcerată, 4 mașini implicate, ZCH NEWS - sursa ta de informații

***Știre inițială***

O persoană a rămas încarcerată și cel puțin alte 4 persoane au fost rănite după ce trei mașini s-au ciocnit la Gâdinți. Accidentul s-a produs astăzi, 13 august, în jurul orei 10 și la fața locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri și medicale. Militarii de descarcerare intervin în aceste momente pentru scoaterea persoanei rămasă blocată într-unul din autoturisme. Nu se știe exact numărul victimelor, cel care a sunat la 112 anunțând că sunt mai mulți răniți. Vom reveni cu detalii.

(C.I.)

Articolul precedentUn bărbat a murit electrocutat, altuia i-a explodat butelia în față
Articolul următorTârg de Sfânta Maria în Parcul Tineretului din Piatra Neamţ