Actualizare: Femeia care a fost lovită pe trecerea pentru pietoni, în vârstă de 62 de ani, din Piatra Neamț, traversa regulamentar, după cum au stabilit polițiștii rutieri în urma cercetărilor. Șoferul, un tânăr, de 35 de ani, din Păstrăveni, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, a precizat Georgiana Moșu.

Femeia are răni la cap și a rămas internată în terapie intensivă în secția Neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, după cum a declarat Victor Marghidan, purtătorul de cuvânt.

****Știre inițială***

Un accident grav a avut loc în urmă cu puțin timp, astăzi, 7 ianuarie, în Piatra Neamț. O femeie a fost lovită de o mașină la trecerea pentru pietoni din zona autogării. Când au ajuns echipajele de poliție, femeie era inconștientă, potrivit Georgianei Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. Vom reveni. (C.I.)

foto Facebook

3 COMENTARII

  1. trecerea de pietoni cu pricina, recent infiintata, este foarte prost semnalizata, era de asteptat sa se intample un eveniment acolo. De altfel, si cea de sub telegondola, la iesirea din sensul giratoriu, este aproape la fel. Cat ar costa niste semne de circulatie cu lumini intermitente si eventual niste ,,cocoase ,, ? Sunt farmacii in oras de 10 ori mai vizibile decat cele doua treceri de pietoni.

  2. Din păcate, încă o dată dăm dovadă că nu știm cum să acționăm in caz de accident. Am trecut pe acolo la câteva minute după accident și am văzut cu tristețe cum cei care erau la locul accidentului o trăgeau de mâini pe doamna care era întinsă pe asfalt, in condițiile în care ea își mișca spasmodic picioarele, in loc să aștepte in liniște ambulanța… Sper să fie bine doamna, dar se adeverește vorba că drumul spre iad e pavat cu bune intenții… Să nu mai vorbim de doamnele kamikaze care fugeau pe trecere, chiar dacă la câțiva pași cineva zăcea accidentat…

  3. Si trecerea de pietoni este situata gresit dar o vina foarte mare o au si pietonii unii bici macar nu se asigura cand pun picioru pe trecere de pietoni ori merg cu ochii in telefon ori cu fular pe ochi ori alearga pe trecere chiar daca sunt masini deja pe trecere de pietoni ei traversează..si vina doar soferu nu e corect.

Comments are closed.