0:00

Actualizare ora 14.20: Cercetările au stabilit că ambii șoferi au avut partea lor de vină în producerea accidentului, cauza fiind culpă comună. „Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 53 de ani, din județul Iași, ar fi condus un autoturism, pe DN 28, în afara localității Săbăoani, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 61 de ani, din județul Iași, care ar fi efectuat o manevră de întoarcere încălcând marcajul longitudinal dublu continuu”, a anunțat Poliția Neamț. În urma impactului violent a fost rănit șoferul de 61 de ani și o pasageră de 59 de ani, din același autoturism.

Actualizare ora 12.00: ISU Neamț informează că s-a acționat pentru descarcerarea unui bărbat de 62 de ani și a unei femei de 59 de ani.

VIDEO: ISU Neamț

„Bărbatul, cu multiple traumatisme a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU Roman. Femeia în stare de inconștiență a fost preluată de echipajul SMURD TIM și transportată la CPU Roman.

Celălalt conducător auto, un bărbat de 53 de ani, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, refuzând transportul la spital”, menționează ISU Neamț.

Știre actualizată: Accident grav la Săbăoani: a fost solicitat sprijinul unui elicopter SMURD, ZCH NEWS - sursa ta de informații

FOTO: ISU Neamț

Actualizare: În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane. Cele două victime descarcerate (un bărbat si o femeie) se aflau în același autoturism. Acestea au fost preluate de echipajele SMURD TIM și SAJ Iași. Una dintre victime este inconștientă.Știre actualizată: Accident grav la Săbăoani: a fost solicitat sprijinul unui elicopter SMURD, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Știre inițială: Un grav accident de circulație a avut loc cu puțin timp în urmă, în localitatea Săbăoani, în zona castelului de apă. Din primele date, sunt două victime, ambele fiind încarcerate. Conform Poliției Neamț, a fost solicitat sprijin aero, fiind așteptat elicopterul SMURD. În acest moment traficul în zonă este blocat.

Știre actualizată: Accident grav la Săbăoani: a fost solicitat sprijinul unui elicopter SMURD, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Vom reveni cu amănunte.

(G.S.)

Articolul precedentTrafic de influență la DGASPC: un funcționar a fost arestat
Articolul următorÎncă o viață pierdută într-un accident rutier și trei răniți, dintre care doi copii de 2 și 6 ani
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.