0:00

Un bărbat din Piatra Neamț, în vârstă de 64 de ani, a scăpat doar cu arsuri la față și la mâna dreaptă, după ce s-a electrocutat. I.B. este angajat ca maistru electrician la o firmă de pe platforma Săvinești, iar accidentul s-a produs luni, 13 noiembrie, în jurul orei 10:00.

Accident de muncă grav pe platforma Săvinești, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În timpul încercării unor cabluri electrice, s-a produs un arc electric în celula alăturată, care a provocat angajatului arsuri la mână și la față, acesta fiind transportat la spital. Accidentul este cu incapacitate temporară de muncă și este cercetat de comisia din cadrul angajatorului”, a declarat Nicolae Hârlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Muncă Neamț.

Rănitul a fost imediat introdus în sala de operații, pe secția chirurgie plastică a Spitalului Județean de Urgență. Între timp, ancheta administrativă pe care o face firma va trebui să clarifice, printre altele, dacă maistrul electrician avea și dacă purta echipament de protecție. (C.I.)

Articolul precedentDSP Neamţ: 53 de copii au diabet! Testări gratuite la Clinica „Sf. Andrei” Piatra Neamț!
Articolul următorNou-născut din Nemţişor, moarte suspectă
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.