accident mortal 04Un bărbat, de 38 de ani, din Suceava, a avut parte de o moarte cumplită, marţi seară, 10 noiembrie.

Deşi se afla pe o trecere de pietoni de pe Calea Unirii “presemnalizată și semnalizată prin indicatoare rutiere”, el a fost lovit din plin de maşina condusă de un tânăr, de 24 de ani, din orașul Salcea.

“În urma impactului, pietonul a fost proiectat în autobuzul condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 53 de ani din municipiul Suceava, iar ulterior, în autoturismul condus regulamentar în spatele autobuzului de un tânăr de 19 ani din comuna Panaci”, precizează poliţiştii suceveni.

Ulterior, autoturismul condus de tânărul de 24 de ani a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un alt vehicol condus regulamentar de un alt tânăr, tot de 24 ani, din municipiul Suceava.

“Din accident a mai rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto vinovat de producerea accidentului și a pasagerilor din autoturismul condus de acesta, o tânără de 19 ani din municipiul Vatra Dornei și un tânăr de 24 ani din municipiul Suceava. Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se precizează în acelaşi comunicat.

S-a dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto vinovat de producerea accidentului, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. (ZCH NEWS)

Articolul precedentGrigore Caraza, omagiu la un an de la deces
Articolul următorAUREL DUMITRAŞCU – 60, la Biblioteca Kirileanu
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.