ACTUALIZARE: Polițiștii au stabilit că bărbatul de la volan avea 66 de ani și era din Piatra Neamț, iar femeia avea 35 de ani și avea domiciliul în Bodești. A treia victimă, un bărbat care pare să fi avut cam 50 de ani, nu avea niciun fel de documente asupra lui, așa încât cercetările continuă pentru identificarea sa.

Trei persoane au fost rănite, toate fiind transportate la spital. O singură victimă, cetăţean canadian, fiind rănită de airbag, a rămas internată.

Și în privința stabilirii cauzei accidentului continuă ancheta. Până acum, există doar declarațiile martorilor, care spun că autoturismul rula cu viteză foarte mare și, la un moment dat, a intrat, pur și simplu, pe contrasens. (ZCH NEWS)

*****

ȘTIRE INIȚIALĂ: Trei persoane (doi bărbați și o femeie) şi-au pierdut viaţa, în urma unui eveniment rutier, care s-a produs marţi (10 iulie) dimineaţă, în localitatea ieşeană Leţcani. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Iași, subinspector Alexandra Vîjiac, autoturismul Ford, în care se aflau cei trei, a pătruns pe contrasens, se pare că din cauza vitezei, și a acroșat alte două autoturisme.

Toţi ocupanţii autoturismului Ford, au murit pe loc, unul dintre bărbați nefiind identificat până la ora publicării acestei ştiri.

Inițial, nici unul dintre ocupanții celorlalte mașini nu a spus că are vreo suferință după impact, însă, ulterior, unul dintre șoferi s-a prezentat la spital, acuzând dureri puternice în zona toracică, din cauza deschiderii airbag-ului. (ZCH NEWS; FOTO: Ziarul de Iaşi)

Articolul precedentINFOTRAFIC: Circulaţie întreruptă sau îngreunată în Bacău, Neamţ şi Suceava
Articolul următorVânători-Neamţ: Primarul Adriana Petrariu, în alertă de inundaţii
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.