0:00

Accident cu o șoferiță începătoare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn eveniment rutier soldat cu două victime a fost provocat de o șoferiță începătoare care a ignorat reguli elementare de circulație și nu a acordat prioritate. Ambele autoturisme s-au făcut zob după ce au intrat într-un gard, apoi s-au oprit într-un stâlp. S-a întâmplat duminică, 27 august, în jurul orei 23:30, în municipiul Roman.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce o tânără în vârstă de 19 ani, din Roman conducea un autoturism, pe strada Ecaterina Teodoroiu, ajunsă la intersecție cu strada Smirodava, ar fi acroșat un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Roman. În urma impactului ambele autoturisme au fost proiectate în afara părții carosabile, acroșând un gard al unui imobil și un stâlp din beton, rezultând vătămarea corporală a ambilor conducători auto”, anunță Poliția Neamț.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal cu acuze de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili condițiilor în care a avut loc accidentul.

(G.S.)

Articolul precedentPrefectul de Neamț, Adrian Niță anunță controale la stațiile GPL din județ
Articolul următorNeamț. Situația posturilor disponibile la angajare în învățământ
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.