0:00

O autospecială de la pompieri care ar fi trebuit să intervină la un eveniment rutier în care a fost implicată o cisternă cu zeci de tone de motorină, a făcut o manevră greșită și s-a răsturnat. Mașina a blocat un sens de mers, astfel că circulația s-a desfășurat doar pe un fir. S-a întâmplat pe 26 martie, în localitatea Roșiori din județul Suceava.

Accident cu mașina pompierilor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiInițial apelul pentru ajutor la 112, anunța faptul că o autocisternă cu 26 de tone de motorină s-a răsturnat în afara părții carosabile. În mașina de mare tonaj era doar șoferul care a scăpat ca prin minune și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. La accident au intervenit pompierii militari cu o autospeciala de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și o autocisternă cu apă.

Accident cu mașina pompierilor, ZCH NEWS - sursa ta de informații”În apropiere de locul producerii accidentului, autocisterna cu apă s-a răsturnat pe carosabil, fiind blocat un sens de mers. Conducătorul auto (singurul ocupant al autovehiculului) a fost evaluat de catre echipajul SMURD și a refuzat transportul la spital”, a anunțat ISU Suceava.

Împrejurările producerii celor două accidente vor fi stabilite de către polițiștii de la rutier. De menționat este faptul că cisterna cu combustibil are șase compartimente, iar pe la capacele a doua dintre acestea erau ușoare scurgeri de combustibil.

Accident cu mașina pompierilor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDupă circa o oră și jumătate autospeciala pompierilor a fost repusă pe roți și a fost transportată la sediul unității din Fălticeni. Se așteapta o altă autocisternă, pentru transvazarea motorinei din cea avariată. (G.S., FOTO: ISU Suceava)

Articolul precedentLiberalii dau un semnal: acțiune de împădurire la Târgu-Neamț
Articolul următorLiceenii susțin simularea bacalaureatului
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.