Două femei au fost rănite, după ce trei mașini au fost implicate într-un accident produs în această dimineață, în intersecția de la Girov.

Un bărbat care conducea o mașină înmatriculată în Ialomița a intrat în intersecție și a virat stânga fără să se asigure, moment în care s-a izbit de autoturismul care venea dinspre Roman, condus de o femeie din Piatra Neamț. Din impact, ambele mașini au fost proiectate în a treia mașină aflată în intersecție. Poliția a stabilit că nici unul dintre șoferii implicați nu consumase alcool. „Un bărbat de 47 de ani, din Ialomița, aflat la volanul unui autoturism, pe DN 15D, care se îndrepta spre Roman, ajuns în intersecția cu DJ 157A, s-a angajat pentru a schimba direcția de mers spre stânga fără să acorde prioritate de trecere unui autoturism care venea dinspre Roman, condus de o femeie de 48 de ani, din Piatra Neamț. Ambele autoturisme au intrat ulterior în coliziune cu un alt autoturism care staționa în intersecție, pentru a vira. În cauză se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Șoferița din Piatra Neamț și o femeie 45 de ani, din Ialomița, pasageră în mașina care a provocat accidentul, au fost rănite ușor.

(C.I.)

1 COMENTARIU

  1. Alt accident ? Pai la cate accidente sunt acolo si la cate pagube le priduc asiguratorilor ar fi mai ieftin pt acestia sa puna mana de la mana bani sa cumpere colturile de proprietate si sa amenajeze un giratoriu serios cu o raza interioara de minim 5 m .Ca primaria si statul n-au nici bani si nici dreptul de a o face ( prin expropriere) si nici obligatia …ca n-au murit destui

Comments are closed.