Actualizare: Comunicatul de la ISU Neamț îl puteți citi mai jos:

„Ca urmare a unui apel la 112 din jurul orei 17:56, pompierii romașcani au intervenit cu o autospecială pentru stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM la un accident rutier produs pe raza comunei Ion Creangă. În urma accidentului rutier produs între un autotren și un autoturism au rezultat două victime,  din care o persoană încarcerată.

Pompierii militari au descarcerat o persoană de 19 ani (conducătorul autoturismului), conștientă , cu multiple traumatisme. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD TIM și transportat la CPU Roman. Cealaltă victimă,  un bărbat de 22 de ani, pasager în autoturism, a fost preluat de un echipaj de la SAJ și transportat la CPU Roman.

Militarii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și vor sabla căile rutiere de elementele rezultate în urma accidentului rutier”.

Știre inițială: Un accident grav s-a produs în comuna Ion Creangă, în urma coliziunii dintre un TIR și un autoturism BMW. În autoturism erau doi tineri, șoferul în vârstă de 19 ani care a suferit multiple traumatisme și a fost nevoie de intervenția specializată pentru a fi descarcerat și pasagerul din drepata, în vârstă de 22 de ani. Ambii au fost transportați la spital.

Accident cu două victime în comuna Ion Creangă. Foto, ZCH NEWS - sursa ta de informații Accident cu două victime în comuna Ion Creangă. Foto, ZCH NEWS - sursa ta de informații Accident cu două victime în comuna Ion Creangă. Foto, ZCH NEWS - sursa ta de informații Accident cu două victime în comuna Ion Creangă. Foto, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Articolul precedentPrezenţa la vot în Regiunea Nord-Est la ora 18:00
Articolul următorO mașină a plonjat în râul Bicaz
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.