pietricica turism

Actualizare: Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs în condiţiile în care un tânăr de 22 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism pe DJ 156 A, dinspre Roznov spre Girov, a pătruns în intersecţia cu DN 15 D, fără să acorde prioritate altul autiturism. Cea de-a doua maşină era condusă de o femeie, de 47 de ani, din Războieni, şi circula dinspre Roman spre Piatra-Neamţ. În urma coliziunii au fost rănioţi toţi cei 4 ocupanţi ai maşinii de Bacău, inclusiv şoferul. Poliţiştii au testat ambii conducători auto, iar rezultatele au fost negative. Tânărul din Bacău va fi cercetat pentru vătămare coporală din culpă. În starea cea mai gravă este femeia care a rămas încarcerată în urma impactului, ea suferind o fractură de femur şi leziuni la faţă şi gât.

Știre inițială: Două autoturisme s-au ciocnit și 4 persoane au fost rănite astăzi, 22 februarie, la intersecția dintre DN 15D și drumul care duce spre Căciulești.

ISU Neamț a informat că una dintre victime a rămas încarcerată. La locul accidentului s-au deplasat 3 echipaje de pompieri, o ambulanță SMURD și 3 ambulanțe SAJ. Vom reveni cu detalii. (C.M.)