Două persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut la Vânători, Neamț, în după amiaza de 7 februarie. Din cercetările făcute de polițiștii rutieri din Târgu-Neamț a rezultat că un tânăr de 19 ani, din Pipirig, care conducea un autoturism pe DN 15 B, din direcția Târgu-Neamț spre Pipirig, în afara localității Vânători Neamț, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Autoturismul a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat din Iași, după care a ricoșat într-un alt autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din Vaslui.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unui minor în vârstă de 16 ani, pasager în autoturismul condus de tânărul din Pipirig, precum și a unui bărbat de 61 de ani, pasager în autoturismul condus de cel din Vaslui. Victimele au fost transportate la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Cei 3 șoferi implicați în accident au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Polițiștii au deschis un dosar penal în cauză, pentru văîtămare coporală din culpă.

C.M.

Articolul precedentArestat pentru 3 ”realizări”: beat la volan, fără permis și cu mașină neînmatriculată
Articolul următorAproape 300 de joburi la firme private din Neamț

1 COMENTARIU

  1. Deși este un drum foarte aglomerat (turiști care merg la Durău, camioane care transportă mărfuri și LEMN, căruțe, pietoni, etc, etc…), nici urmă de echipaje de poliție care să-i mai potolească pe zmei.
    De ce în week-end nu este interzis transportul greu (TIR-uri, camioane)?
    Poliția chiar nu mai are personal?
    Pe DN15, până la Bicaz, la fel. Trafic infernal în week-end. Niciun echipaj la datorie. Sau, dacă e, stă cât stă și când e depistat de șoferi, dispare. De ce?

Comments are closed.