0:00

Acces gratuit în ștrand obținut prin decizia instanței, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFurnizorii de marfă nu vor mai plăti accesul în ștrand, dacă stau mai puțin de jumătate de oră, cel puțin așa sună planul municipalității.

„În ședința de Consiliu Local din 21 iulie va fi un proiect de hotărâre care va reglementa accesul în ștrand, pentru că au apărut tot felul de divergențe. Pentru proprietarii de spații din ștrand, pentru că, pe terenul respectiv, sunt și proprietăți private, se va permite accesul gratuit. Totodată, va fi acces pietonal gratuit pentru angajații care deservesc aceste spații și acces auto gratuit, timp de 30 de minute, pentru furnizorii de marfă”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Precedentul se pare că a fost creat deja de un proprietar de spațiu privat din ștrand, care a obținut în instanță accesul gratuit în complexul de peste vale.

„Pentru cazul respectiv, în care există o hotărâre judecătorească prin care se impune accesul gratuit pe ambele zone de acces, atât dinspre baza hipică, cât și prin zona standard de acces, am stabilit modalitatea prin care se va face. Este o zonă de căsuțe acolo, așa că sunt și clienți la cazare, și va fi acces gratuit. Când va ieși o mașină sau persoane care părăsesc ștrandul, pe bonul emis la intrare va trebui să existe o ștampilă a societății care adminstrează zona respectivă și nu va plăti accesul în ștrand”, a adăugat Dragoș Chitic. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentPSD Neamț – demisii pe bandă rulantă din Consiliul Județean
Articolul următorANI: Grefieră cu avere nejustificată
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.