reclama autocenter

Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamț anunţă că accesul în sediu depinde de unele condiţii, specifice în această perioadă de pandemie.

“AJF Neamţ atenționează reprezentanții echipelor că accesul în sediul nostru este permis doar celor care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS CoV-2”, se menţionează într-un comunicat de presă, postat joi, 11 noiembrie.

De asemenea, AJF Neamţ solicită ca problemele să fie discutate în prealabil telefonic, în comunicat fiind notate şi numerele de telefon ale preşedintelui Ioan Costin Toma şi secretarului Jan Bratu. (M.C.)

Articolul precedentLocuri de muncă în instituţii bugetare din Regiunea Nord-Est
Articolul următorDoar 354 de noi cazuri cu covid în Moldova. 233 de pacienți au decedat, în țară
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.