0:00

A X-a ediţie a competiţiei „Tinerii de azi, antreprenorii de mâine”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMâine, 20 mai, de la ora 10,30, în sala Corneliu Ovidiu Enache a Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) Neamţ va avea loc cea de-a X-a ediţie a concursului „Tinerii de azi, antreprenorii de mâine”. Competiţia, iniţiată de Colegiul Naţional de Informatică Piatra Neamţ, este înscrisă în Calendarul activităţilor educative regionale şi interjudeţene.

Experţi din CCI Neamţ vor evalua planurile de afaceri ale primelor 6 echipe de liceu care au fost selectate pentru finală. Câştigătorii vor primi premii în bani oferite de CCI Neamţ.

Acest eveniment este organizat de Colegiul Naţional de Informatică Piatra Neamţ ȋn parteneriat cu Camera de Comerţ și Industrie Neamţ, Agenţia de Dezvoltare Nord Est, RUBIK HUB, Asociaţia Fun Education și Asociaţia Romontana şi urmăreşte dezvoltarea competenţelor profesionale, responsabilizarea tinerilor în proiectarea traseului profesional,  antrenarea profesorilor în abordarea antreprenoriatului din perspectiva didactică şi încurajarea formării  unei culturi antreprenoriale.

A.C.

Articolul precedentFetiţă de 7 ani în comă, după ce a fost lovită de o maşină
Articolul următorVicii şi tabieturi boiereşti – expoziţie unică la Muzeul de Etnografie Târgu-Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.