0:00

Un sătean din localitatea Hanul Ancuței, comuna Tupilați, a provocat un incendiu de proporții după ce a vrut să igienizeze stupii pe care-i avea cu foc. Într-un moment de neatenție situația a scăpat de sub control, iar flăcările au cuprins în întregime hala unde se mai aflau utilaje agricol și lemne de foc, totul fiind transformat în scrum.

A vrut să igienizeze stupi și a dat foc la o hală, ZCH NEWS - sursa ta de informații

S-a întâmplat pe 16 octombrie, forțele de intervenție fiind solicitate prin apel la numărul unic de urgență 112 înregistrat în dispeceratul ISU Neamț în jurul orei 12:00. Au plecat la drum militarii din cadrul Detașamentului Roman, forțele profesioniste fiind sprijinite de voluntari de la SVSU Tupilați și SVSU Războieni.

La sosirea acestora incendiul se manifesta generalizat la o hală metalică cu posibilitatea propagării la locuințele învecinate. Până la final au ars aproximativ 200 mp din acoperișul halei și bunuri depozitate în interiorul acesteia (utilaje și unelte agricole, 10 mc lemne de foc, 30 stupi, cereale, etc.). „Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații închise. Nu au fost victime”, conform ISU Neamț.

A vrut să igienizeze stupi și a dat foc la o hală, ZCH NEWS - sursa ta de informații

FOTO ISU Neamț

(G.S.)

Articolul precedentDin 590 posturi vacante la angajatori din Neamț, sunt câteva și pentru ingineri
Articolul următorDaniel Harpa. președintele PSD Neamț: 32 de localități se vor racorda la rețeaua de gaze naturale, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.