0:00

Pentru cuplul de tineri polițiști, Denisa Iustina Dogaru și Adrian Amariei, Ziua Internațională a Femeii va avea de astăzi o nouă semnificație. Va fi ziua în care el a cerut-o în căsătorie, în fața colegilor, iar ea a spus “Da!”.

Adrian, care lucrează la Biroul Județean de Poliție Transporturi Neamț a cerut complicitatea colegilor de la Serviciul Rutier Neamț pentru a o opri în trafic, în drumul către casă, pe aleasa inimii sale.

Cu inelul și buchetul cu 23 de trandafiri roșii (ca să marcheze anul 2023) în mână, cum altfel decât emoționat și ușor stângaci, Adrian i-a propus iubitei sale să rămână împreună, oficial, toată viața. Iustina, angajată la Pașapoarte, a fost surprinsă de gestul iubitului ei, dar nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat.

Cei doi sunt de 5 ani împreună, dar până acum Adrian nu a găsit momentul potrivit pentru a face acest gest romantic și serios deopotrivă. Diseară vor merge să le dea vestea cea mare și părinților, iar după aceea vor începe planurile pentru cununia civilă și nuntă.

 

A spus Da pe 8 Martie!, ZCH NEWS - sursa ta de informații

A.C.

Articolul precedentBabele îşi scutură cojoacele: cod galben de vânt!
Articolul următorFOTO. Flori pentru șoferițe în trafic și pentru vânzătoarele din Piața Târgu Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.