0:00

A refuzat să presteze muncă în folosul comunității şi acum face un an de închisoare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Borleşti a fost dus de poliţişti în Penitenciarul Bacău, unde va rămâne închis pentru 1 an, după ce a refuzat o pedeapsă mai mică.

Bărbatul primise o pedeapsă de 60 de zile de muncă în folosul comunităţii, în comuna natală, zile pe care trebuia să le execute sub supravegherea poliţiştilor Secţiei Borleşti. Magistraţii Judecătoriei Piatra–Neamţ au luat această decizie după ce acesta făcuse amenințări cu moartea la adresa unei alte persoane.

Dacă nu i-a plăcut munca pentru comunitate, acum are timp să mediteze la răcoare asupra deciziilor luate în ultimul timp.

„Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de un an, pentru neîndeplinirea cu rea credință a prestării unui număr de 60 de zile de muncă în folosul comunității, precum și a altor obligații stabilite prin sentință judecătorească”, precizează subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Angela Croitoru

Articolul precedentPiatra-Neamţ: alte 10 autobuze electrice vor fi cumpărate cu finanțare prin PNNR
Articolul următor„Oameni de treabă”, cel mai recent film regizat de Paul Negoescu, premiat la Namur și selectat la festivalul de la Varșovia
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.