A rămas suspendat cu mașina peste Cuejdi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCondițiile de iarnă au dat de furcă mai multor șoferi în această dimineață însă de departe, cel mai ghinionist pare a fi un pietrean care, în urma unei manevre greșite, a rămas suspendat cu autoturismul peste râul Cuejdi. Cum nu avea altă alternativă, a cerut ajutor la numărul unic de urgență 112, apelul fiind înregistrat în dispeceratul ISU Neamț în jurul orei 08:57.

A intervenit un echipaj de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare din cadrul Detașamentului Piatra Neamț, iar militarii au  găsit autoturismul, cu tot cu șofer, suspendat pe un pod metalic peste râul Cuejdi, pod ce face legătură dintre strada Erou Sava și strada Foișorului.

Pompierii au acționat pentru repunerea autoturismului pe roți pentru a-și continua deplasarea. Misiunea a fost una dificilă, deoarece în interiorul autoturismului se afla conducătorul auto“, conform ISU Neamț.

Având în vedere condițiile dificile de drum, forțele ISU au fost solicitate mai intens în această dimineață. Pompierii au mai intervenit și în localitatea Orțăști, comuna Drăgănești, pentru a debloca două autoturisme rămase în zăpadă. În mașini erau cinci adulți și doi copii. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare a fost pe DN15 C, la ieșirea din Târgu Neamț, pentru degajarea unei autoutilitare aflată pe acostament, care nu mai putea înainta.

(G.S.)

Foto: ISU Neamț

Articolul precedentVIDEO/FOTO. Piatra-Neamţ: Cisternă cu ciment împotmolită în zăpadă
Articolul următorRossal Târgu Neamț: Program ridicare deșeuri în perioada sărbătorilor pascale
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.