reclama autocenter

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din localitatea Doljești, dat dispărut pe 6 ianuarie, de către mama sa, a fost găsit ieri, 7 ianuarie, pe raza aceleiași localități. Bărbatul cu probleme medicale psihice, fusese externat din spitalul din Roman pe 6 ianuarie 2021, dar nu a mai ajuns acasă, fapt ce a îngrijorat-o pe mama lui, aceasta apelând direct la ajutorul polițiștilor.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați la data de 6 ianuarie 2021, de către o femeie de 70 de ani, din Doljești, despre faptul că, în cursul aceleiași zile, fiul său ENACHE FELIX, de 37 de ani, a plecat dintr-o unitate medicală din municipiul Roman și nu a mai revenit la domiciliu până în prezent. La data de 7 ianuarie a.c., bărbatul a fost depistat pe raza localității Doljești. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

A.H.

Articolul precedentPercheziții în Piatra-Neamț: Două persoane reținute și 2.250 pachete de țigări de contrabandă confiscate
Articolul următorNeamț: 1.068 de cadre medicale s-au vaccinat în prima săptămână