0:00

A pierdut la păcănele şi a anunțat că se sinucide! După care a fost a fost amendat de poliție, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAseară, 10 august, în jurul orei 22,30, un tânăr din Roman a sunat la 112 anunţând că are de gând să-şi ia viaţa aruncându-se în râul Moldova de pe Podul de fier din Roman, după ce pierduse o sumă de bani jucând la păcănele. Tânărul s-a urcat în maşină şi s-a dus pe podul de peste râu, după care s-a răzgândit şi a plecat la plimbare, pe jos, prin oraş.

Forţele de intervenţie s-au pregătit să intervină pentru a-i salva viaţa presupusului sinucigaş. Pompierii romaşcani au mers la locul indicat cu o autospecială complexă pentru intervenţie, un autoturism de serviciu, o barcă şi o ambulanţă SMURD. Poliţiştii romaşcani au ajuns şi ei pe pod, găsind autoturismul gol al tânărului.

După un timp, realizând că nu este în ordine ce a făcut s-a prezentat singur la Poliţia Municipiului Roman unde a povestit cât de supărat este că a pierdut la păcănele şi cum avea de gând să se sinucidă.

Poliţiştii l-au amendat contravenţional cu 4.000 de lei, pentru apelare nejustificată la 112, în baza OUG nr. 34 din 2008.

Angela Croitoru

Articolul precedentAccident la Horia
Articolul următorL2 Rezultatele complete ale etapei a doua * Clasament
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.