Polițiștii din Piatra Neamț fac apel către cetățeni să acorde sprijin pentru identificarea unui bărbat. El a fost filmat de camerele de supraveghere ale unei firme, în timp ce lua de pe o bancă niște documente uitate de cineva.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că cel bănuit de comiterea faptei este un bărbat de aproximativ 50-55 de ani”, a precizat agentul Georgiana Moșu, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț. ”Acesta avea asupra sa un rucsac, purta o şapcă neagră și era îmbrăcat cu pantaloni negri şi o geacă maro. În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de însuşirea bunului găsit, însă până în prezent acesta nu a putut fi identificat. Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea bărbatului din imagini, este rugat să anunţe Poliția municipiului Piatra Neamţ la telefon 0233/207009 sau să apeleze 112”.

Conform legii, oricine găsește bunuri (inclusiv bani sau documente) este obligat să le predea în termen de 10 zile autorităților sau celui care le-a pierdut, în caz contrar fiind vorba despre infracțiunea de ”însușirea bunului găsit”, care se pedepsește cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau cu amendă. (C.M.)

Articolul precedentZiua Vânătorilor de Munte sărbătorită solemn la Târgu-Neamţ
Articolul următorPrimar din Neamț trimis în judecată de DNA Bacău
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.