Astazi, 20 august, in urma cu o ora, o șoferiță de 24 de ani, din Brașov, a lovit cu mașina un adolescent de 14 ani, în Stațiunea Durău, după care a fugit de la locul accidentului.

Băiatul de 14 ani fusese într-o tabără organizată și se îndrepta către autocarul care trebuia să îl ducă înapoi acasă, în Gura Humorului. Când a ajuns în dreptul pensiunii Pelerinul a fost acroșat de mașina condusă de brașoveancă, care, în loc să oprească și să sune la 112, a apăsat accelerația și-încercat să scape cu fuga.

În urma impactului băiatul a suferit o fractură de picior, primind primul ajutor calificat de la echipa de intervenție Salvamont de la baza din Stațiunea Durău, care l-a predat ulterior ambulanței Serviciului Județean de Ambulanță Neamț. Copilul este în drum spre UPU Piatra Neamț.

Polițiștii au reușit să o oprească pe șoferița de 24 de ani, i-au pus aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Aceasta are acum dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Angela Croitoru

Articolul precedent36 de cazuri noi Covid-19 în două zile în Neamţ
Articolul următorI-a luat foc casa de la calculatorul defect
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.