0:00

A IV-a ediţie a Taberei de artă fotografică „Căutându-l pe Eminescu”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFotografi din mai multe județe ale țării sunt invitaţi, în perioada 25-28 iulie, la Ipotești (Botoşani), la tabăra de artă fotografică „Căutându-l pe Eminescu”. Manifestarea este organizată de Memorialul Ipotești-Centrul Național de Studii Mihai Eminescu, în parteneriat cu Fundația Judeteană Pentru Tineret Botoșani.

„Scopul atelierelor, care au tema «Căutându-l pe Eminescu», este de a acumula un material fotografic inspirat din viața și opera lui Mihai Eminescu, având ca principală sursă de explorare fotografică satul Ipotești și alte locuri de care se leagă numele Eminescu, locuri reflectate în opera sa. Ateliere de fotografie vor fi coordonate de Marius Cinteză, fotograf profesionist. La ediția din acest an și-au anunțat participarea fotografi din Botoșani, Iași, Bacău și Vaslui”, precizează organizatorii.

Cele mai inspirate fotografii se vor regăsi într-un catalog al ediției şi într-o expoziție itinerantă organizată la Memorialul Ipotești și la cluburile foto participante la proiect. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentPoliția face anchetă în cazul bărbatului găsit mort în fântână
Articolul următorDefinitivat: 7 absenți la proba scrisă a examenului național
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.