Primăria Roman a anunţat oficial miercuri, 31 octombrie, închiderea activității echipelor de handbal (Liga I) și fotbal (Liga a III-a), care funcţionau sub egida CSM Roman.

A încetat activitatea echipelor de handbal şi fotbal ale CSM Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Consiliul de Administrație al CSM Roman a luat hotărârea, în ședința de marți, 30 octombrie 2018, de a pune binele întregii comunități înainte de toate și de a nu permite cheltuirea banului public pe rezultatele slabe, pe care cele două echipe le-au avut pe parcursul întregului an, permițând ca susținerea financiară a celor două echipe etalon să fie preluată de orice agent economic, care apreciază mișcarea sportivă romașcană și care are puterea economică de a investi în plata onorariilor jucătoarelor și a echipei tehnice. Decizia Consiliul de Administrație al CSM Roman de a înceta activitatea echipelor de handbal și fotbal este completată de dorința, pe termen lung, a administrației locale de a investi în sportul de masă, oferind condiții optime și pentru cei care practică înot, șah, tenis de câmp, tenis de masă sau box”, se precizează într-un comunicat de presă.

A încetat activitatea echipelor de handbal şi fotbal ale CSM Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Decizia nu este deloc ușoară, dar datoria mea și a celor care răspund pentru modul de alocare a banilor cetățenilor este de a pune pe primul loc atât imaginea orașului, dar mai ales dezvoltarea sa și efectele pozitive ale acesteia. În urma consultărilor, am decis să continuăm sprijinirea sportului romașcan, să-i susținem pe copii și tineri să facă mișcare, să le asigurăm condiții – echipament, antrenori și transport la competiții, astfel încât să le permitem ca, în timp, să facă performanță și în fotbal și handbal, dar și în alte ramuri ale sportului, cum sunt înotul, tenisul, șahul sau  boxul. În acest fel, dăm șansa unui număr mai mare de tineri să facă performanță. Cred că această decizie este una bună față de cei care doresc cu adevărat să primească sprijin pentru a face sport și este una corectă față de jucătorii de la echipa de fotbal și jucătoarele de la handbal, care și-au atins pragul de evoluție și nu pot demonstra că pot face mai mult pentru Roman. Le mulțumesc celor care s-au implicat până acum în cele două echipe, le mulțumesc sponsorilor care ne-au sprijinit și contez pe continuarea colaborării și le mulțumesc suporterilor. Sper ca, în timp, să reconstruim o echipă care să merite pe deplin fiecare ban din bugetul local”, a declarat primarul Lucian Micu.

A încetat activitatea echipelor de handbal şi fotbal ale CSM Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrimăria Roman mai precizează că jucătorii și jucătoarele se pot transfera la alte echipe, deoarece toate contractele încetează conform regulamentelor celor două Federații. De asemenea, persoanele care au achiziționat abonamente pentru meciurile de handbal din acest tur pot primi banii înapoi, în baza unei cereri ce se va depune la CSM Roman, a copiei după cartea de identitate și a abonamentului în original. (ZCH NEWS; FOTO: CSM Roman)

Articolul precedentMedicii veterinari concensionari din Neamț protestează la București
Articolul următorL4 Bradu Borca inaugurează noul echipament la derby-ul de la Răuceşti
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Un club format din sacrificii si cu sudoarea sportivilor si dorinta antrenorilor , sportivi care mergeau in cantonamente si mancau bors cu slanina in timp ce alte cluburi mancau bine si fara sa se planga , handabalisti care imparteau aceeasi sala de antrenamente inghesuiti intr-o sala mica si de multe ori pe timp de iarna se faceau antrenamentele la -15- 20 de grade afara unde faceam cu drag fara sa ne plangem de frig , accidentari , dureri , am renuntat la copilarie si ne-am sacrificat cu drag pentru a ne dedica liceului sportiv generatii intregi sa se ajunga la o performanta , plecam la meciuri si ni se oferea un crenwusti fiert , un ou fiert si un snitel amarat plecati cu noaptea in cap si intorsi seara acasa dar nu conta eram bucurosi ca aveam motorina sa mergem in deplasari asa a inceput liceul sportivi si generatiile din urma …

Comments are closed.