0:00

A ieşit beat de la praznic şi-a căzut de pe bicicletă. Acum este în comă la Iaşi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat, în vârstă de 60 de ani, din Vânători Neamţ, s-a dus la praznic, sâmbătă, 21 mai, după-amiază, unde a consumat alcool. Când a ieşit din casa praznicală, omul a încercat să plece pe bicicletă către casă, însă s-a dezechilibrat şi a căzut chiar în curtea bisericii, lovindu-se puternic la cap, potrivit informaţiilor furnizate de agent Georgiana Puşcaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Un echipaj SAJ Neamţ l-a preluat în comă profundă, gradul III-IV, cu un traumatism cranio-cerebral deschis, hemoragie în ambele urechi.

Ambulanţa l-a dus în primă fază la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Orăşenesc Târgu Neamţ. Medicii urgentiştii l-au evaluat şi au considerat că starea sa este mult prea gravă, cerând transferul la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de urgenţă Nicolae Oblu din Iaşi, unde urmează să fie operat dacă starea sa o va permite. Un elicopter SMURD l-a preluat pe pacient de pe stadionul din localitate şi l-a transportat de urgenţă la Iaşi.

Angela Croitoru

Articolul precedentEveniment inedit de promovare a carierei militare în Neamț, Suceava și Bacău
Articolul următorUn motociclist băut a ajuns la spital după un accident la Poienari
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.