pietricica turism

Poliţia municipiului Piatra-Neamț face, din nou, apel la spiritul civic şi solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui tânăr, bănuit de comiterea unui furt din magazinul Altex. În ziua de 25 ianuarie, el a fost surprins de camerele video exact când fura o pereche de căşti, în valoare de 90 de lei, de pe un raft al magazinului.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că cel bănuit de comiterea faptei este în vârstă de aproximativ 20-24 de ani, înălțimea de 160 – 165 cm, constituție atletică, îmbrăcat cu geacă și pantaloni de culoare închisă”, a declarat agentul Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. “Acesta, profitând de neatenția personalului de serviciu, ar fi desigilat cutia ce conținea o pereche de căști, pe care le-ar fi sustras, după care a părăsit incinta societății”.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru furt, iar oricine poate oferi informaţii, care să conducă la identificarea tânărului, este rugat să anunţe Poliția municipiului Piatra-Neamţ la telefonul 0233/207009 sau să sune la112.

C.M.