Un accident cu toate ingredientele clasice: alcool, lipsa permisului de conducere, fugă de la locul accidentului, a avut loc către dimineață, astăzi, 12 iunie, în jurul orelor 04:00, în comuna Tudora din județul Botoșani.

Doi tineri din localitate au urcat într-un autoturism, după un chef, luând cu ei și un minor, mergând dinspre satul Joldești către centrul comunei. Șoferul, un bărbat de 36 de ani, a pierdut în curând controlul asupra volanului, iar mașina a ieșit de pe șosea răsturnându-se pe cupolă, potrivit informațiilor furnizate de agent principal Delia Neniscu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Pasagerul din dreapta, în vârstă de 25 de ani,  a fost proiectat prin parbriz, în afara autoturismului și a rămas inert lângă mașină. Prietenul de la volan, deși rănit, a fugit de la locul accidentului, luându-l cu el și pe minor.

Pompierii ajunși la fața locului l-au găsit doar pe tânărul de 25 de ani, în comă, din cauza traumatismelor grave pe care le-a suferit.

Un echipaj de poliție rutieră i-a găsit și pe ceilalți doi, la scurt timp, în apropiere. Și aceștia au ajuns la spital, nu înainte ca polițiștii să afle că așa-zisul șofer nu avea permis de nici un fel și avea o îmbibație alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul de 36 de ani va răspunde în fața legii pentru patru capete de acuzare: conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Angela Croitoru

Articolul precedentConsiliul Local Piatra Neamț convocat în ședință extraordinară
Articolul următorCod galben de furtună în regiunea Nord Est la final de week-end
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.