0:00

Un accident cu toate ingredientele clasice: alcool, lipsa permisului de conducere, fugă de la locul accidentului, a avut loc către dimineață, astăzi, 12 iunie, în jurul orelor 04:00, în comuna Tudora din județul Botoșani.

Doi tineri din localitate au urcat într-un autoturism, după un chef, luând cu ei și un minor, mergând dinspre satul Joldești către centrul comunei. Șoferul, un bărbat de 36 de ani, a pierdut în curând controlul asupra volanului, iar mașina a ieșit de pe șosea răsturnându-se pe cupolă, potrivit informațiilor furnizate de agent principal Delia Neniscu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

A fugit de la locul accidentului, lăsându-și prietenul în comă!, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Pasagerul din dreapta, în vârstă de 25 de ani,  a fost proiectat prin parbriz, în afara autoturismului și a rămas inert lângă mașină. Prietenul de la volan, deși rănit, a fugit de la locul accidentului, luându-l cu el și pe minor.

Pompierii ajunși la fața locului l-au găsit doar pe tânărul de 25 de ani, în comă, din cauza traumatismelor grave pe care le-a suferit.

A fugit de la locul accidentului, lăsându-și prietenul în comă!, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Un echipaj de poliție rutieră i-a găsit și pe ceilalți doi, la scurt timp, în apropiere. Și aceștia au ajuns la spital, nu înainte ca polițiștii să afle că așa-zisul șofer nu avea permis de nici un fel și avea o îmbibație alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul de 36 de ani va răspunde în fața legii pentru patru capete de acuzare: conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

A fugit de la locul accidentului, lăsându-și prietenul în comă!, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Angela Croitoru

Articolul precedentConsiliul Local Piatra Neamț convocat în ședință extraordinară
Articolul următorCod galben de furtună în regiunea Nord Est la final de week-end
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.