politie actiune generica_resizeUn bărbat din localitatea vasluiană Poieneşti, căutat de mai bine de două zile de sute de poliţişti şi jandarmi după ce şi-ar fi ucis soţia cu o baionetă şi rănit grav fiica, a fost găsit spânzurat, sâmbătă (3 octombrie) dimineaţă, într-o pădure din apropierea satului, potrivit gandul.info.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit spânzurat de un localnic care mergea să lucreze câmpul sâmbătă dimineaţă.

”Bărbatul era spânzurat de un copac în zona în care, miercuri, şi-a abandonat maşina. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii criminalişti, sub coordonarea procurorului de caz, pentru efectuarea de cercetări”, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Căutările bărbatului acuzat de crimă au început miercuri seară, după ce fiica sa a fost găsită abandonată în portbagajul maşinii.

Astfel, în ziua respectivă, vasluianul a mers împreună cu soţia şi cu fiica sa la părinţii femeii, în localitatea vasluiană Draxeni. La întoarcerea spre locuinţa lor din Poieneşti, Constantin Fîntînariu şi-ar fi atacat soţia cu o baionetă. După ce ar fi ucis-o pe soţie în maşină, bărbatul a aruncat cadavrul într-un şanţ de pe marginea unui drum din apropierea localităţii Cănţălăreşti.

De asemenea, Constantin Fîntînariu şi-ar fi înjunghiat de mai multe ori fiica de 16 ani, aflată în aceeaşi maşină, care ar fi încercat să-şi apere mama.

Ulterior, bărbatul a luat-o pe fată şi a închis-o în portbagajul maşinii şi a mai parcurs câteva zeci de kilometri, apoi a abandonat maşina într-o pădure din apropiere de Poieneşti. Fata a fost găsită în portbagaj câteva ore mai târziu de către rude, anunţate chiar de către tatăl său.

Adolescenta a fost transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, fiind apoi transferată la Spitalul de Copii din Iaşi şi supusă unor intervenţii chirurgicale.

Soţia bărbatului solicitase ordin de protecţie în instanţă, însă a renunţat la proces chiar cu o zi înainte de a fi ucisă. Rudele celor doi soţi au declarat anchetatorilor că femeia ar fi luat decizia retragerii solicitării pentru ordin de protecţie, întrucât ar fi intenţionat să se împace cu soţul său. (ZCH NEWS)

Articolul precedentFăcea bani din puşcărie cu metoda “Accidentul”!
Articolul următorFC Ceahlăul – Dunărea Călăraşi 0 – 3!!!! ALTE REZULTATE CLASAMENT
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.