0:00

A doua ediţie a concursului național pentru copii “Viața în eseu”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAsociația pentru Știință și Cercetare a deschis competiția pentru cea de-a doua ediție a concursului național pentru elevi “Viața în eseu”.  Tema centrală “Lumea din jurul meu” este destinată elevilor cu vârste cuprinse între 8 și 15 ani. Termenul limită de înscriere online care se poate face aici este 15 noiembrie.

Copiii participanţi pot opta pentru una dintre subtemele favorite: „Să salvăm planeta/Cum salvez planeta„, „Eu și ceea ce mă înconjoară„, „Cum vreau eu să schimb lumea„.

„Toate eseurile vor fi analizate și jurizate de către autorii de cărți pentru copii: Irene Postolache, Claudia Groza și Adina Florea. Concursul este sprijinit cu premii care constau în cărți oferite de către juriu, ghiozdănele puse la dispoziție de către Colloris Baby și Cutia Naturii pentru Experimentare realizate de către @happy.by.nature_farm.

Câștigătorii vor fi anunțați în data de 13 ianuarie 2024. Cu această ocazie asociația își sărbătorește 2 ani de existență prin proiectul ScienceForAll, o zi plină de evenimente legate de știință, organizat în diferite localități din țară sau online”, precizează asociaţia organizatoare.

Eseurile trebuie să fie scrise de mână direct de către autor.

Asociația pentru Știință și Cercetare este o organizație non-guvernamentală ce care ca misiune sprijinirea comunităților științifice.

(A.C.)

Articolul precedentFoc la Petru Vodă: două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale
Articolul următorPreavize pentru directorii de la Drupo SA
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.