fantanaUn grav accident s-a petrecut, miercuri, 7 octombrie, în satul Stânca din comuna Pipirig. Un bărbat de 41 de ani a decedat după ce a căzut în fântâna unui localnic, în timp ce-l ajuta să-şi monteze un hidrofor.

„M-a anunţat şeful de post, ieri, despre teribilul accident petrecut în comuna noastră. Bărbatul era din Dolheşti şi ajuta pe cineva din satul Stânca să monteze un hidrofor. A căzut în fântână şi nu a mai putut fi salvat. Au venit şi pompierii de la Târgu Neamţ şi cei de la Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul primăriei şi ambulanţa, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat. Este o veste teribilă. Transmit cu mare părere de rău, condoleanţe familiei”, a declarat primarul comunei Pipirig, Marcel Prună.

„În jurul orei 11.00, miercuri, 7 octombrie, Serviciul de Ambulanţă Judeţean Neamţ a fost solicitat în satul Stânca, comuna Pipirig. Pacientul, un bărbat de 41 de ani, a fost găsit în fântână, în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a mai putut fi salvat”, a declarat Mihaela Olaru, asistenta şefă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ. (Oana IOSUB-TOMA)

Articolul precedentGest rar întâlnit în ziua de azi! Poliţiştilor nu le-a venit să creadă ce a făcut acest bărbat!
Articolul următorA început sezonul lemnelor de foc! Poliţia capturează… rumeguş!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.