0:00

S-a animat piața muncii: peste 1.000 de posturi vacante în Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFoarte aproape de sfârșitul primăverii calendaristice, piața muncii s-a animat și în această săptămână Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț anunță că sunt disponibile 1.065 de locuri de muncă. Cele mai multe oportunități de angajare sunt în reședința de județ și comunele limitrofe unde sunt libere 645 de job-uri, iar la Roman se pot angaja aproape 300 de persoane. Mai puțin este de lucru în zona Târgu Neamț unde se caută 125 de noi salariați.

La Piatra Neamț se recrutează 28 de agenți de securitate, 22 de ajutori de bucătari, 26 de confecționeri tâmplărie din aluminiu și mase plastice, precum și 13 fierari betoniști sau 40 de manipulanți mărfuri. Este de lucru și pentru personalul de înaltă calificare și este liber un post pentru un biolog, unul pentru brand manager, un chimist, un consilier juridic și 5 contabili, un farmacist sau 20 de ingineri în diverse specializări.

La Roman este deficit de muncitori necalificați pentru mai multe domenii de activitate și se caută 50 de angajați de acest fel, la care se mai adaugă 10 posturi pentru cei care pot presta ca strungari sau 17 confecționeri textiliști. Pentru personalul cu studii superioare cele mai multe posturi, 6, sunt pentru ingineri în diverse specializări. La Târgu Neamț o cincime din locurile de muncă, 25, sunt pentru confecționeri textiliști. Cei cu studii superioare găsesc un post de contabil, unul pentru desenator tehnic, la care se mai adaugă 6 job-uri pentru ingineri.

Lista completă a locurilor de muncă disponibile în Neamț o puteți consulta mai jos.

LMV la data de 20_mai_2024

(G. S.)

Articolul precedentTradiții și obiceiuri de Sfinții Împărați Constantin și Elena
Articolul următorFOTO. Activități de prevenire desfășurate de polițiști în școlile din Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.