0:00

Cele două formaţii nemţene de Liga a III-a se află în plină perioadă de pregătire pentru returul campionatului. CSM Ceahlăul Piatra Neamţ a obţinut miercuri, 12 februarie, a doua victorie în meciuri amicale, 5-1 (4-0), pe teren propriu, contra formaţiei AFC Odorheiu Secuiesc. Au marcat: Petra (2), Andreș, Diarra și Toma, pentru gazde, respectiv Nemeș, pentru oaspeți. Pietrenii au câștigat și meciul de pe terenul harghitenilor, cu scorul de 3-2. Într-un alt meci disputat de CSM Ceahlăul s-a înregistrat o înfrângere în faţa formaţiei CSM Bacău, cu scorul de 2-4.

L3S1 CSM Ceahlăul, două victorii în amicale * Ozana, înaintea primului meci de pregătire, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFotbaliştii antrenaţi de Ștefan Stoica vor mai disputa 5 partide amicale în februarie: sâmbătă, 15 februarie, ora 14:00, cu Hușana Huși (acasă); marți, 18 februarie, ora 14:00, cu Bucovina Rădăuți (acasă); vineri, 21 februarie, ora 14:00, cu Șomuz Fălticeni (acasă sau deplasare); luni, 24 februarie, ora 14:00, cu Foresta Suceava (acasă) şi vineri, 28 februarie, ora 14:00, cu Șomuz Fălticeni (acasă sau deplasare). Primul meci oficial din 2020 pentru CSM Ceahlăul va fi la Știința Miroslava în ziua de 7 martie.

L3S1 CSM Ceahlăul, două victorii în amicale * Ozana, înaintea primului meci de pregătire, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiŞi Ozana Târgu Neamţ a demarat pregătirea pentru retur, fiind programat şi un prim meci amical. Acesta va avea loc duminică, 16 februarie, de la ora 11:00, pe terenul sintetic de la stadionul municipal „Ceahlăul”, contra Victoriei Horia, lidera Seriei B a Ligii a IV-a. Primul meci oficial din 2020 pentru târgnemţeni va fi la CSM Focşani, în ziua de 7 martie. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: CSM Ceahlăul Piatra Neamţ; Ozana Târgu Neamţ)

Articolul precedentCOMUNICAT DE PRESĂ Recrutare pentru profesia militară
Articolul următorVolum despre filosoful Constantin Noica lansat la Biblioteca „Kirileanu”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.