0:00

ACTUALIZARE: Viitorul Liteni-Ozana Târgu Neamţ 1-4 (0-1). Pentru nemţeni au realizat câte o dublă Patrichi şi Ignea.

*********

ŞTIRE INIŢIALĂ: Viitorul Liteni şi Ozana Târgu Neamţ se întâlnesc sâmbătă, 15 iunie, de la ora 18:00, în prima manşă a barajului de promovare în Liga a III-a.

ACTUALIZARE BARAJ Viitorul Liteni-Ozana Târgu Neamţ 1-4 (0-1), ZCH NEWS - sursa ta de informații
OZANA TÂRGU NEAMŢ

“Din informaţiile pe care le avem, este o echipă valoroasă. Au adunat peste 70 de puncte în campionat, au marcat peste 100 de goluri şi au cucerit şi cupa la nivelul judeţului Suceava. Terenul pe care se va juca este de tipul celui de la Borca, mic şi îngust. Ne vom raporta la condiţiile de la faţa locului şi vom pregăti meciul de la ei în consecinţă. În retur, pe terenul nostru, lucrurile vor sta cu totul altfel. Sper doar ca la partida retur să pornim noi cu prima şansă. Din păcate, avem jucători accidentaţi. Moşneguţu joacă cu proteză la umăr, Pîntea e accidentat de la începutul sezonului, Marin are ruptură de ligament şi, cel mai recent, Creţu, cu fractură de peroneu”, a declarat Daniel Zavate, antrenorul formaţiei Ozana Târgu Neamţ.

ACTUALIZARE BARAJ Viitorul Liteni-Ozana Târgu Neamţ 1-4 (0-1), ZCH NEWS - sursa ta de informații
VIITORUL LITENI FOTO: gazetasv.ro

Viitorul Liteni a câştigat campionatul Ligii a IV-a din Suceava, cu o etapă înainte de finalul sezonului, după o pauză de 14 ani. Echipa coordonată de Demis Maranda şi Cătălin Holca a reuşit eventul în acest sezon, cucerind şi Cupa României, 1-0 contra Recoltei Fântânele. “Nu ştim nimic despre adversari. Eu apăr, în primul rând, interesele echipei mele. Indiferent de adversar, noi vom duce la capăt meciul de baraj”, a declarat antrenorul Demis Maranda. Manşa retur va avea loc sâmbătă, 22 iunie, de la ora 17:30, la Târgu Neamţ. Învingătoarea va activa în sezonul 2019-2020 în Liga a III-a, probabil în Seria I. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentDoctorii Nanu, Guțu și Berea au scăpat de arestul la domiciliu și vor la serviciu
Articolul următorÎnchirierea rochiilor de seară – avantaje/dezavantaje
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.