Președintele Partidului Liberal Reformator, Călin Popescu Tăriceanu, își depune, astăzi, candidatura ca independent la președinția României. Ion Asaftei, președintele organizației nemțene, declară că îi este impsosibil să precizeze, înainte de depunerea listelor de susținători la Biroul Electoral Central, câte semnături s-au strâns din țară pentru fostul premier.

„Eu pot vorbi despre contribuția județului Neamț. Am adunat în jur de 8.000 de semnături. Mi se pare extraordinar, având în vedere timpul scurt și suprapunerea acestei acțiuni cu activitatea de organizare a partidului în județ. Vreau să mulțumesc celor ce și-au manifestat sub semnătură susținerea pentru unul dintre politicienii contemporani de seamă, singurul lider liberal autentic”, a adăugat Asaftei. Numărul minim necesar de semnături este 200.000. În cursul acestei săptămâni este programată inaugurarea sediului din Piatra Neamț al partidului. Locația este în zona centrală a orașului, aproape de magazinul Petrodava. (V. COSMA)

Articolul precedentMulțumiri de la bolnavi pentru medicii de la Oncologie
Articolul următorRadioterapie la Spitalul Județean?

1 COMENTARIU

  1. spalatorii de creiere si-au gasit adepti si la noi….Cine-i tariceanu asta si ce-l recomanda pt functie?Amintiti-va ca acel guvern, condus de el a rezistat prin Marinimia PSD-ului….Cui facea el jocul atunci? E o logica simpla…

Comments are closed.