0:00

747 joburi vacante din 4 aprilie. Și refugiații ucraineni se pot angaja în Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSunt multe firme și companii din Neamț care caută să angajeze muncitori și câțiva specialiști cu studii superioare pe cele 747 de posturi disponibile începând de luni, 4 aprilie.

Zona Piatra-Neamț se distinge prin oferta cea mai mare de joburi, din cele 318 fiind și câteva la care pot aplica refugiați ucraineni. Câteva companii se remarcă prin faptul că menționează care sunt posturile „valabile și pentru cetățeni ucraineni”. De pildă, cei care au studii de inginerie sau de informatică pot aplica la Yarnea, Feromet și Dolinex. Pentru cei calificați sau nu, sunt locuri de muncă și la Metaloterm, Apex Promo. În această perioadă și ADF Prod are nevoie de 20 de confecționeri tâmplărie și de 10 muncitori necalificați, fără mențiuni speciale. Nu în ultimul rând, o firmă de turism din Bicaz caută să angajeze nu mai puțin de 20 de ospătari.

Firmele din zona Roman caută confecționeri textile, domeniul cu cele mai multe posturi vacante și în rest mai sunt joburi pentru meseriași în domeniile electric, mecanică și construcții. Necalificații au în continuare 50 de joburi la TRW Airbag Sistems, din cele 258 în toată zona Roman.

Din zona Târgu Neamț, cel mai mare angajator la început de aprilie este Extrome, care are nevoie de 10 confecționere textile. Mai sunt firme de silvicultură, construcții, mecanică sau industrializarea lemnului care angajează, inclusiv necalificați. Firmele din zonă oferă 171 locuri de muncă.

Informații exacte despre posturi și firme pot fi obținute de la Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Neamț la telefon 0233.237780.

C.I.

 

Articolul precedentGrenadă de mână din al doilea război mondial descoperită în Bârgăuani
Articolul următorL1 PLAY-OUT FC Botoşani pierde în Giuleşti la scor de neprezentare