Polițiștii de la Secția Rurală Bicaz, care au făcut un control în trafic, în ziua de 25 noiembrie, au confiscat trufe (interzise pentru recoltare altor persoane decât cele avizate de firma care a câștigat licitația pentru județul Neamț) de la un bărbat.

6,5 kg de trufe, în valoare de 30.000 de lei, confiscate de polițiști, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Astfel, în jurul orelor 14.00 poliţiştii au depistat pe DN 12C din localitatea Taşca, un autoturism al cărui pasager din dreapta faţă, un bărbat de 34 de ani, din Oniceni, deţinea cantitatea de 6,5 kg trufe negre. Din investigaţiile efectuate, a rezultat faptul că întreaga cantitate de trufe a fost recoltată ilegal de către acesta din fondul forestier administrat de Ocolul Silvic Bicaz”, a declarat agentul șef adjunct Robert Costăn, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț.

6,5 kg de trufe, în valoare de 30.000 de lei, confiscate de polițiști, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTrufele, în valoare de 29.900 de lei, conform estimării făcute de personalul silvic, au fost confiscate și predate Ocolului Silvic Bicaz, iar bărbatul a fost amendat. Singura firmă care are dreptul să recolteze trufe în județul Neamț este SC Truffle Scout Timișoara, detalii AICI. (C.M.)

Articolul precedentDoi copii răniți într-un accident în care au fost implicate 3 mașini
Articolul următor1 Decembrie la Piatra Neamț: slujbă religioasă, paradă militară și spectacol folcloric
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.