0:00

645 de locuri de muncă în Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn timpul verii s-a mai acoperit cererea de personal din județ și dacă cu ceva vreme în urmă erau vacante și 1.000 de posturi, în această săptămână sunt doar 645. Conform Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț cele mai multe locuri de muncă disponibile sunt în reședința de județ și comunele limitrofe, 332, iar în zona Roman se recrutează 233 de noi lucrători. La Târgu Neamț sunt libere 80 de job-uri.

La Piatra Neamț se recrutează în continuare personal pentru industria ospitalității și este de lucru pentru cei care pot presta ca barmani, brutari, bucătari, ajutor de bucătar și ospătar sau cameriste și recepționeri. Mediul de afaceri mai are nevoie de 13 fierari betoniști, 31 de muncitori necalificați și 13 zidari. Pentru personalul de înaltă calificare cele mai multe oportunități, 14, le au inginerii.

Se menține cererea de personal pentru industria ușoară în zona Roman unde este nevoie de 13 confecționeri, dar sunt vacante 8 posturi pentru 8 electricieni. Angajatorii au nevoie de manipulanți mărfuri, operatori chimiști, muncitori necalificați sau vânzători. Pentru cei cu studii superioare sunt două posturi ca desenator tehnic, unul pentru economist și trei proiectanți inginer instalații. La Târgu Neamț pot găsi de lucru cei calificați în ocupații precum agent de vânzări, betonist, lăcătuș mecanic, mecanic auto sau sudori și tâmplari universali.

Lista completă a locurilor de muncă disponibile o puteți consulta mai jos.

LMV la data de 7_IULIE_2024

(G. S.)

Articolul precedentCod galben de instabilitate atmosferică în mai multe localități din Neamț și Suceava
Articolul următorVal de căldură persistent în toată Regiunea Nord-Est
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.