5 percheziţii în Neamţ şi Mureş pentru prinderea unui spărgător de case, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoliţiştii de la Secţia Rurală Bicaz, care au în lucru mai multe dosare de furt calificat din comunele Grinţieş şi Hangu,au făcut 5 percheziţii, în ziua de 27 aprilie, în colaborare cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Bicaz și polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Mureș.

O percheziție a avut loc pe raza localității Grințieș și alte patru percheziții au avut loc pe raza județului Mureș”, a declarat subinspectorul Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. “În urma descinderilor, polițiștii au descoperit bunuri  susceptibile a fi provenite din infracțiuni de furt calificat, care ar fi avut loc pe raza localităților Grințieș și Hangu, acestea fiind ridicate de poliţişti în vederea indisponibilizării. Totodată, în cadrul cercetărilor, polițiștii au probat activitatea infracțională a unui tânăr în vârstă de 29 de ani din județul Mureș”.

Tânărul în cauză a furat bunuri în valoare de aproximativ 20.000 lei, mare parte din ele fiind recuperate de poliţişti. El a fost reţinut pe 27 aprilie, sub acuzaţia de furt calificat, a doua zi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, iar procurorul de caz a dispus plasarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii continuă cercetările în vederea probării întregii activități infracționale și tragerea la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate”, a mai precizat subinspectorul Ramona Ciofu.

C.M.

Articolul precedentAviz amatorilor: condamnat la 6 luni de închisoare pentru că a condus băut
Articolul următorArestat pentru că a înjunghiat un om în gară