0:00

În 30 de ore, de vineri 1 septembrie, până sâmbătă seara, în judeţul Neamţ s-au petrecut 5 accidente rutiere, soldate cu 6 victime.

Primul a fost la Bălțătești, unde un bărbat de 32 ani din comuna Trifești conducea un autovehicul pe DN 15C, la intersecția cu DN 15G, nu a păstrat o distanță de siguranță față de un autoturism care se afla oprit în fața sa pentru a schimba direcția de mers și a intrat în coliziune cu acesta. Urmare a impactului, autoturismul acroșat, condus de un bărbat de 35 ani din București, a intrat în coliziune cu un al treilea autovehicul condus de un bărbat de 41 ani din București. În urma producerii accidentului, un pasager minor în vârstă de 6 ani care se afla în autoturismul condus de bărbatul de 41 ani a fost rănit ușor.

Tot uşor a fost rănit un tânăr de 28 de ani din Pipirig, care conducea un autoturism prin comuna Vânători-Neamţ, iar o altă maşină, condusă de un bărbat de 58 ani din comuna Cristești, județul Iași, a intrat pe sensul opus într-o curbă şi l-a lovit în plin.

5 accidente cu 6 victime, în 30 de ore, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCarambolul de la Bălţăteşti a fost urmat de altul, la Traian, pe DN 2, unde o autoutilitară, condusă de un bărbat de 49 ani din județul Vaslui, a intrat în autoturismul din faţa sa şi l-a proiectat într-o maşină staţionată pe un podeţ din faţa unui imobil. Maşina lovită de autoutilitară era condusă de un bărbat de 29 ani din Târgu Ocna, care a fost rănit şi transportat la spital. Tot la spital a ajuns şi pasagerul din autoturism.

În după-amiaza de 1 septembrie, un bărbat de 49 de ani din Tămășeni, care conducea un autoturism pe DJ 201C, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 30 ani din Roman, care se angajase în depășirea sa. Urmare a coliziunii, conducătorul auto de 49 ani a fost rănit ușor.

Accidentul cel mai grav s-a petrecut sâmbătă seara, la Topoliţa, comuna Grumăzești. Un tânăr de 25 ani din Târgu Neamț, care conducea un autoturism pe DJ 155I, nu a păstrat o distanță de siguranță față de un autovehicul care circula in fața sa și a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, autovehiculul acroșat a lovit un biciclist de 61 ani din comuna Grumăzești care se deplasa pe același sens de mers cu cele două autovehicule. Rănit grav, biciclistul a fost transportat la spital. (C.M.)

Articolul precedentCrimă la Hlăpeşti: tânăr de 30 de ani omorât cu furca
Articolul următorLIGA A V-A: Surpriză! Arsenal Văleni – Moldova II Cordun 5-0 (2-0)!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.