5 accesorii esențiale în garderoba masculină, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiGarderoba fiecărei persoane îi oglindește stilul și personalitatea. Prima impresie este cea mai importantă, iar imaginea este cea care contribuie definitoriu la acest aspect. Ceea ce porți, felul în care combini piesele vestimentare și accesoriile și mai ales aspectul acestora vorbesc, vizual, despre tine. Practic, garderoba poate diferenția un bărbat cu stil de restul. Și pentru că accesoriile reprezintă o parte esențială a garderobei, ele fiind cele care dau accentul final al unei ținute, iată care dintre acestea nu trebuie să-ți lipsească din arsenalul de imagine.

Ceasul

5 accesorii esențiale în garderoba masculină, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUnul dintre accesoriile cu utilitate și stil din garderoba masculină, ceasul este prima piesă pe lista cu priorități. Practic, ceasul are puterea de a transforma o ținută, de a-i da un aer rafinat sau cool, în funcție de modelul și de stilul pe care vrei să-l punctezi prin look. Poți căuta în colecțiile de ceasuri barbati ale momentului, modelele care te reprezintă și pe care le poți integra în garderoba ta. Ceasul este reprezentativ pentru că îți definește personalitatea. Un businessman va purta întotdeauna un ceas clasic, scump, un bărbat activ va opta pentru un ceas sport, un spirit artistic va alege un model din combinații inedite de texturi, nuanțe și forme.

Portofelul

Se spune că portofelul definește bărbatul, prin urmare, un model clasic, de bună calitate îți va îmbunătăți imaginea. Există diferite tipuri de portofele pentru diferite stiluri de ținute. Poți alege un portofel din piele atunci când ești îmbrăcat office sau smart casual, sau unul din pânză pentru ținutele sport.

Cureaua

Cum ar arăta pantalonii fără curea? Acest accesoriu are rolul său bine stabilit în ținutele masculine. Bărbații le poartă la jeans, la chinos, la pantalonii de costum. Pentru că o curea de bună calitate completează vizual ținuta și are și factor de utilitate, menținând pantalonii în poziție fixă și făcându-i să se așeze perfect pe corp. Ai nevoie de o colecție de curele de culori și lățimi diferite, pe care să le poți asocia diferitelor tipuri de ținute.

Pantofii

Pantofii sunt elemente cheie în ținutele masculine. Orice gentleman trebuie să aibă în colecție măcar o pereche de pantofi Oxford, mocasini, botine Chelsea și pantofi sport. La Fashion Days găsești o varietate de pantofi și adidași pentru a-ți completa colecția cu încălțăminte.

Ochelarii de soare

Pe lângă faptul că oferă ochilor protecție împotriva radiațiilor nocive, ochelarii de soare dau personalitate oricărei ținute. Îi poți alege în funcție de forma feței, de stilul tău și de ținută. Fie optezi pentru un model versatil, precum ochelarii Wayfarer, care merg atât la costum office, la ținute smart casual dar și pe plajă, sau poți merge pe cei retro, cu rame metalice rotunde, ideali în ținute rock, sau cei aviator pentru ținute urbane.

Articolul precedentL3 Înfrângeri pentru ambele echipe nemţene
Articolul următorInformare privind Recensământul General Agricol
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.